Bouwgrond te LEBBEKE (9280)

€ 195.000

Omschrijving

Prachtige Bouwgronden te Koop in Landelijke Lebbeke – Nog slechts 3 Loten Beschikbaar!
Ontdek deze buitengewone kans om jouw droomhuis te bouwen in het idyllische landelijke Lebbeke. In deze aantrekkelijke verkaveling zijn nog slechts 3 ruime loten beschikbaar voor bebouwing, waarvan Lot 3 met een oppervlakte van ongeveer 520 vierkante meter, Lot 5 met circa 510 vierkante meter en Lot 6 met ongeveer 420 vierkante meter.Wat deze bouwgronden echt speciaal maakt, is hun unieke ligging. Achter deze percelen strekt zich agrarisch gebied uit, wat betekent dat je kunt genieten van een gegarandeerd vrij en groen uitzicht. Deze landelijke omgeving biedt rust en sereniteit, waardoor je elke dag kunt genieten van de prachtige natuurlijke schoonheid om je heen.
Deze bouwgronden zijn ideaal voor wie een halfopen bebouwing wenst te realiseren en bieden voldoende ruimte voor het creëren van een ruim, comfortabel en stijlvol huis. Of je nu een gezin hebt of gewoon op zoek bent naar een rustige plek om te wonen, deze loten vormen de perfecte basis voor jouw toekomstige thuis.
De vraagprijzen zijn zeer competitief:

  • Lot 3: €195.000
  • Lot 5: €195.000
  • Lot 6: €165.000

Dit is een unieke kans om jouw woondromen waar te maken in het prachtige Lebbeke. Wacht niet te lang, want met slechts 3 loten beschikbaar zullen deze bouwgronden snel worden verkocht. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en de mogelijkheden te bespreken. Grijp deze gelegenheid aan en bouw jouw nieuwe leven op deze schitterende locatie!
 

Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
Niet van toepassing


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Woongebied met landelijk karakter
G-score
:
Klasse A
P-score
:
Klasse A
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Algemeen
Prijs
:
€ 195.000
Adres
:
9280 LEBBEKE
Grondoppervlakte
:
520 m²