Appartement te Antwerpen (2180)

€ 289.000

Omschrijving

Residentie Sint-Michiel heeft een charmant uitzicht en wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen in combinatie met een zeer hoge energiezuinigheid: een individueel warmtepompsysteem in combinatie met een individuele PV-installatie per appartement. De appartementen hebben een oppervlakte van 76 tot 127 m² met 1 tot 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Er bevinden zich 5 appartementen in het hoofdgebouw aan de Kapelsesteenweg, 1 appartement is gelegen in een achterliggend gebouw aan de achterzijde van het perceel. Elk appartement beschikt over een (ruim) terras, de gelijkvloerse appartementen beschikken tevens over een tuin. In de ondergrondse ruimte bevinden zich de autostaanplaatsen (1 of 2 per appartement) en kelderbergingen (1 per appartement), verplicht aan te kopen bij het appartement. Personenlift is aanwezig en bedient elke bouwlaag.

De koper heeft een vrije keuze in de afwerking en het uitzicht van zijn appartement in samenspraak met de binnenhuisarchitecte van de bouwheer. De gemeenschappelijke delen in het project worden volledig afgewerkt: in het gebouw een volledig uitgeruste en geschilderde inkomhal en traphal, rond het gebouw met laagbeplanting en bodembedekkers.

Residentie Sint-Michiel ligt op de grens tussen Ekeren en Brasschaat en biedt mooie, energiezuinige nieuwbouwappartementen met een vlotte bereikbaarheid.

 

Financiƫle Info
Energie certificaat
EPC
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Niet van toepassing
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding uitgebracht
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Lift
:
Ja
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Algemeen
Prijs
:
€ 289.000
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
Kapelsesteenweg 111, 2180 Antwerpen
Bewoonbare opp.
:
77 m²
Documenten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat